Nyhedsbrev Maj

Første måned med det nye brobygningshold er afsluttet. Det har været en fantastisk start, med masser af sjove aktiviteter og leg med bogstaver.

Vi har i Broen opstartet et forløb ‘’Broen redder verden’’ Her får børnene kendskab til genbrug, affaldssortering samt konsekvenser ved skrald i naturen. De vil efter endt forløb modtage et diplom.

Vi har ligeledes skulle sige goddag til 1. klasse i Store Filuren. De har stiftet bekendtskab med nye sjove aktiviteter, som kun børnene i Store Filur laver.

De har blandt andet beskæftiget sig med aktiviteterne Sløjd og Den Lille Kemiker.

Her har de med stor tålmodighed hjulpet hinanden igennem de opstillede opgaver, opgaver de med stor nysgerrighed har gennemført, opgaver der til tider har krævet stor vedholdenhed.

Store Filuren er et tilbud for de større børn i eftermiddagstimerne og foregår i skolens kælderlokaler.

De er i Store filur i tidsrummet 14:00 til mellem 15:15 og 15:30. Herefter samles vi i Lille Filuren grundet færre personale på arbejde.

Derudover er vi fast i Lille Filur fra kl. 14:00 om fredagen. Her laver vi i stedet fælles aktiviteter hvor børnene har medbestemmelse. Aktiviteten er opbygget ved at børnene er samlet og er med til at stemme om dagens aktivitet. De kan herefter vælge, om de vil være med til den valgte aktivitet, eller om de selv vil starte en aktivitet med andre.

Vi har valgt at vi i Store Filur i Maj måned afholder maddag på mandage. Dette kræver dog lidt ekstra tid. derfor er vi i først tilbage i Lille Filur mellem 15:30 og 16:00.

Her vil vi give børnene kendskab til madvarer, køkkenredskaber samt tilberedning af madretter.

Danseskole har vi valgt at afslutte for denne gang. Vi vil gerne sige tusind tak for hjælpen til Mie og Anne Cecilie fra 4. årgang. Det har været et super forløb, hvor børnene har prøvet kræfter med dansekunsten.

Dette betyder ligeledes at vi opstarter et nyt forløb. Forløbet vi starter denne gang er fodboldskole. Fodboldskolen vil til start blive kørt af Thomas, målet er dog, at vi igen kan få eksperthjælp fra nogle af de større elever på skolen.