Nyhedsbrev Januar

Vi kom godt igennem december måned, som altid er lidt speciel på mange måder. Tiden til personalemøde og evaluering af aktiviteter var der f.eks. ikke. Vi har dog vurderet, at det var en rigtig god måned i Filuren. Så vi genbruger i store træk aktivitetsplanen i januar.

 

December bød selvfølgelig på mange juleaktiviteter. Julemandens kreative værksted var åbent, hvor næsten alle børn fik produceret julegaver. Mange fik også lavet flotte juledekorationer og julekalendere. Vi oplever, at børnene virkelig nyder det kreative værksted, så det er selvfølgelig på planen dog med andre temaer end jul.

 

Alt var ikke i julens tegn i december. Den lille kemiker, Tarzanbane og leg var også på programmet. Og de aktiviteter har vi ikke fået nok af endnu. Så kommer gaming også kommet tilbage på programmet for lille Filuren, det er dog uden PlayStation denne gang. Der er fokus brætspil på Gaming-dag, da vi fik fire nye brætspil af julemanden, da han kom forbi på julehyggedagen. Som for resten var en rigtig god eftermiddag med forældrekaffe, æbleskiver og hjemmebag, hvor vi fik ønsket hinanden en glædelig jul og godt nytår.

 

Aktivitetsplan