Nyhedsbrev November

Traditionen tro var oktober måned lidt speciel i Filuren. Vi deltog blandt andet i Bag for en sag, som endnu engang var en stor succes. Vi fik solgt kage for lidt over 2000 kr. hvilket omregnet er mere end 400 solgte stk. kage. En stor tak skal lyde til alle som spiste, bagte og solgte kage denne uge.

Uge 42 bød på skolernes efterårsferie, som mildest talt foregik meget stille og rolig i Filuren. Det gav dog personalet tid til at planlægge og forberede årets Halloween Fest, som vi i alt beskedenhed synes blev rigtig god. Der blev leget, skreget og (u)hygget til den store guldmedalje.

Da oktober måned var lidt speciel, så stod de planlagte pædagogiske aktiviteter lidt i baggrunden. Derfor genbruger vi planen for oktober her i november. Hvor Store Filuren for alvor starter op for aktiviteten Den lille Kemiker. En aktivitet hvor personalet, i samarbejde med Store Filurens børn afprøver forskellige eksperimenter.

Medbestemmelsen er en af grundstene i fritidspædagogikken og efter stor efterspørgsel fra børnene, så Gaming er tilbage på aktivitetsplanen. Det betyder at Filurens børn en gang om ugen, har mulighed for at game på Filurens konsoller.

Vi kan ikke komme udenom, at vi for alvor er kommet ind i efteråret og vinteren nærmer sig. Så de indendørs aktiviteter såsom bevægelse i Gymnastiksalen, Den Frie Leg, fredagshygge og det kreative værksted, kommer også til at fylde en del. Til sidst men ikke mindst, så begynder vi så småt at åbne op for Julemandens kreative værksted.

 

Vi glæder os til en spændende november måned.

 

Med venlig hilsen

 

Personalet i Filuren