Nyhedsbrev Juni

Maj måned bød på en forsmag af, den fantastiske sommer vi går i møde her i Filuren. Glade børn, sjove aktiviteter og en blomstrende skolehave er bare nogle af de få ting, der dagligt kunne opleves i Filuren.

Der er i Filuren ansat nyt personale efter at Kim og Louise er stoppet. Derfor kan vi byde velkommen til Michela som har fået timer i både Broen og Filuren.

Vi har igen denne måned sammensat film og billeder, som tilsammen udgør en månedsfilm fra Store og Lille Filur. Filmen kan ses via linket som ses på forældreintra.

Den 18. juni tager Broen og 0. klasse på en ryste sammen tur til Dino´s Legeland. Her vil Bodil og Michela tage med, og medvirke til at eleverne får en hyggelig dag.

De vil være på skolen igen kl. 15:00.

Skolehaven har fyldt en del i maj måned, og her har vi allerede kunne høste de første jordbær og radiser. Juni måned vil Skolehaven fortsat fylde en del og vi vil kunne høste og prøvesmage mange flere grøntsager.

Vi har i de sidste to måneder kørt med et aktivitetsskema, hvor vi hver dag, har haft et ‘’dagens tilbud’’, hvor vi fortæller og gennemgår hvad dagens tilbud er. Det har haft til formål, at gøre eftermiddagen i Filuren mere overskuelig og lige til for børnene, når de kommer fra en lang skoledag.

Børnene har taget aktivitetsskemaet til sig. De bruger det flittigt og det er med til at skabe en ro for børnene.

Lille Filur

I Lille Filur vil den i juni måned stå på en masse udendørs leg og aktiviteter.

Mandag vil der være fokus på Skolehaven. Her vil vi luge og smage på nogle af skolehavens grønsager.

Tirsdag vil vi igen holde cykeldag. Det har i den sidste måned, været en kæmpe succes og vælger derfor at fortsætte.

Onsdag vil der, hvis vejret tillader det, være udedag. Her vil der af personalet blive tilbudt forskellige aktiviteter, som de frivilligt kan deltage i.

Torsdag byder på sjov med sæbebobler. Her vil vi prøve at eksperimentere med forskellige måder at lave sæbebobler på.

Fredag vil både Store og Lille Filur være at finde på sportspladsen, her vil personalet afvikle forskellige aktiviteter, der har til formål, at styrke børnenes sociale og fysiske kompetencer.

Store Filur

Mandag vil som Lille filur være Skolehave-dag, hvor vi vil luge og prøvesmage skolehavens grønsager.

Tirsdag vil personalet fortsætte med Musik tilbuddet. her vil der i juni måned være fokus på ‘’kend din guitar’’ og ‘’kend dit klaver’’ Børnene vil her have mulighed for, at tilegne sig grundviden og instrumenterne.

Onsdag vil vi som Lille filur afvikle en udedag, hvis vejret tillader det. Vi vil opstille aktiviteter, der skal medvirke til styrket fællesskab samt robusthed.

Torsdag vil vi sammen med Lille filur afholde Sæbeboble-dag. Her vil vi eksperimentere med forskellige måder at lave sæbebobler på.

Fredag vil både Store og Lille Filur være at finde på sportspladsen, og her vil personalet afvikle forskellige aktiviteter, der har til formål, at styrke børnenes sociale og fysiske kompetencer.

Personalet i Filuren.