Nyhedsbrev december

HO HO HO! så blev det december, og det betyder for Filurens vedkommende en masse julehygge. Der skal færdiggøres julegaver, laves julemad og afholdes julelege.

Julemandens værksted er allerede åbnet. Julegaveproduktionen er godt i gang og samlebåndene kører på højtryk.

Trods vi går koldere, vådere og mørkere tider i møde, har vi nogle rigtig glade børn i Filuren. Det er noget der virkelig gør det motiverende for os som personale, at møde på arbejde hver dag. Vi har i personalegruppen igen denne måned været i tænkeboks, som igen er endt ud med en masse sjove aktiviteter. 

Som en ny ting har vi valgt at tilføje endnu et felt på aktivitetsskemaet. Feltet hedder fælles og beskriver en fælles aktivitet, for både Store og Lille Filur. 

I vores evaluering på personalemødet, starter vi altid ud med en god fortælling fra hverdagen i Filuren. Hvor ord som nye relationer, samarbejde, social samspil, glæde og vedholdenhed, var nogle af de ord der gik igen omkring Filurens børn.

Vi kan ligeledes fortælle, at Thomas og Anders har afsluttet hjemmebesøg hos de kommende brobygningsbørn. Forløbet har igen været en succes. Så vi kan i Filuren til foråret byde en kanon gruppe nye børn velkommen til Stenderup skole og SFO.

 

Aktivitetsplan for december måned kan ses her

 

Med venlig hilsen

Personalet i filuren