Brobygning 2019

Den første dag i Brobygning er mandag den 1. april kl.7.55 til kl.13.55. I det tidsrum vil der være kendt personale fra Skovtrolden og Lille Dalby til stede. Har man brug for pasning i morgen Sfo og/eller eftermiddags Sfo, så er der ikke kendt personale til stede.

Vi starter ”skoledagen” præcis kl.7.55 og der forventer vi børnene er klar. Det vil sige, at man har sat madpakker på plads i køleskabet, man har styr på gaderoben og man har sagt farvel til sine forældre. Forældrene er nemlig ikke velkomne denne dag med mindre, at man har lavet en specielaftale med undertegnet. Vi vil nemlig rigtig gerne møde børnene på egen hånd. Børnene er som regel mere KLAR end forældrene på denne særlige dag. Hvis man ved, at som forældre har lidt svært ved at sige farvel, så mød ind i god tid, så man har kysset, krammet og vinket farvel inden vi starter ”skoledagen”.

Vi følger ugeskemaet den første dag, hvor vi om mandagen blandt andet byder på Legeøen med Hanne. Det eneste ”specielle” denne dag er, at børnene ikke behøver at have 1. madpakke med. Vi byder på boller og kakao til 1.madpakke. I skal dog huske 2. og 3. madpakke.

Alt praktisk information om årets Brobygning finder I på vores hjemmeside:

Her skal I gå under fanen Sfo og derefter Brobygning 2019. Her finder I information om alt fra garderobeplads, madpakker, penalhus, ugeskemaer, beskrivelse af aktiviteter, åbningstider osv. Hjemmesiden vil være opdateret senest mandag den 18. marts. - Har man nogen spørgsmål eller ikke kan finde den Info, som man søger på hjemmesiden. Så kan I skrive til mig på mail: thomas.hoj@hedensted.dk- Så vil vi løbende opdatere hjemmesiden med Information.

Vi glæder os rigtig meget og vi har gjort os ekstra umage for at skabe en god ramme for Brobygningen. Vi håber børn, forældre og personale får en god oplevelse sammen.

Mvh.

SFO-Leder, Stenderup Skole