Vinder af skakturnering

Eleverne på 5 årgang på Stenderup skole var tirsdag d. 19 marts til Skakturnering på SIM i Hornsyld. Her kæmpede 5. Klasser fra hele området i at være den bedste til skak. Som dagen gik og feltet blev færre og færre, sad der en elev fra Stenderup skole tilbage samt en elev fra Rårup skole.

Eleven fra Stenderup skole var Isabella, Isabella har tidligere vist stor styrke inden for skakspillets kunst. Hun har nemlig på sin tidligere skole været på et talenthold hvor de har vundet en skakturnering.

En gevinst for skolen

Isabella er 12 år gammel og går til hverdag på Stenderup skole. Isabella kom til skolen i efteråret 2018, hvor hun siden har udfordret klassen i deres Skak kompetencer. Isabella fortæller at hun er blevet glad for starte på Stenderup skole. Hun fortæller at hun har fået mange nye gode venner og generelt er blevet gladere for at gå i skole.

Hvordan føltes det at vinde

Vi har spurgt Isabella hvordan det føltes at vinde? hun fortæller det var godt, at hun blev glad, at hun ikke kunne lade være med at smile og hendes ben rystede rigtigt meget.

Vi spurgte hende ligeledes hvad hun kunne lide ved skak?
Hun fortæller at hun kan lide skak, fordi hun kan lide skak, hvor hun herefter griner, så fortæller hun også at det er fedt, fordi man kan spille mod andre og vinde.

Vi spurgte hende til sidst om hun gerne vil blive bedre til skak? og hvis hun fik muligheden, ville stille op til en skakturnering igen? Hun fortæller at man altid kan blive bedre som skakspiller. Hvis hun fik muligheden for at stille op igen fortæller hun, at det vil hun, for hun kan godt lide at spille skak.

Skolen ønsker Isabella et stort tillykke med hendes sejr i skakturneringen.